NOVI IZDELKI

Out of stock
73.00  z DDV
250.00  z DDV
430.00  z DDV
49.00  z DDV
275.00  z DDV
150.00  z DDV
Out of stock
440.00  z DDV
440.00  z DDV

Naročite se na e-novičke o modi in naših novih izdelkih.

Z nadaljevanjem sprejemate pogoje poslovanja in obvestilo o zasebnosti.

MODNI NAKIT IN DODATKI

33.00  z DDV
Out of stock

Modni nakit in dodatki

Tuba šal z dvojnim ovojem

25.50  z DDV
Out of stock
18.00  z DDV

Modni nakit in dodatki

Kosmata rjava zapestnica Go Wild

29.00  z DDV

Modni nakit in dodatki

Gladka rjava zapestnica Go Wild

29.00  z DDV
Out of stock

Modni nakit in dodatki

Rjavo marelična verižica

36.00  z DDV
25.00  z DDV

Kolekcija RED LINE

Široka rdeča zapestnica

36.00  z DDV

MNENJA STRANK

Izjemni unikatni dizajni za obleke in nakit. Za vsako žensko se najde nekaj kar ji je pisano na kožo. K super oblekam in nakitu pa paše tudi izjemna oblikovalka in super ženska, s katero mi je vedno v veselje sodelovati na skupnih projektih.

Eva

Sanja je izjemno umetniško nadarjena in talentirana mlada dama, ki s posebnimi kreacijami naredi prav vsako žensko posebno. Njen unikaten nakit priporočam vsem ženskam, ki želijo poudariti svojo lepoto, svoj stil in pustiti svoj pečat.

Alena

Sanja is a wonderful and very talented fashiondesigner. Her fantasy is endless and I admire her feminine spirit and creations!

Maša

MOJA ZGODBA

A Lady

Sanja Stojanovski
Oblikovalka in vodja SFJ

Odkar se spomnim, sem navdušena z umetnostjo in modo. Odraščala sem v zelo kreativni družini, polni ljubezni, kjer je bil prirojen talent prepoznavnost nas vseh. Prihajam iz kulturnega in zgodovinskega biserja Balkana in Evrope, prelepega mesteca na enem najlepših jezer – Ohrida.

Že v otroštvu sem veliko risala in slikala, tako je tudi vzporedno raslo izjemno zanimanje in strast do mode. Udeleževala sem se številnih slikarskih tekmovanj za mlade in kreativne, kar mi je dalo veliko samozavesti in sem pričela ustvarjati skice, kasneje kreirati in šivati obleke zase. S to strastjo do oblikovanja sem navdušila najprej svoje prijateljice, ki so si zaželele mojih kreacij. Zame je to pomenilo novo pustolovščino in sem z velikim optimizmom sprejela odločitev da pričnem izdelovati obleke, s katerimi bom navduševala ženske, ki bodo z veseljem in ponosom pokazale moje kreacije.

Po tem je v moje življenje prišla oseba, ki je kasneje postal moj mož, in odločila sem se preseliti k njemu v Slovenijo. To je postal moj nov dom, vendar tudi nov začetek na vseh področjih. Najlažje je bilo začeti z ustvarjanjem unikatnega modnega nakita pod svojo blagovo znamko SAN fashion & jewelry, ki so jo dokaj hitro vzljubili mnogi. Izdelki SAN fashion & jewelry so bili predstavljeni v večih modnih revijah, sodelovala sem na modnih dogodkih, na svetovno znanih lepotnih izborih v Sloveniji, Miss Earth Slovenija in World Top Model Slovenija s katerimi še naprej sodelujemo.

Moda me močno navdihuje in vedno znova se rojevajo nove in nove ideje. Poleg unikatnega nakita, se je kot inovacija v moji blagovni znamki ponovno pričelo obdobje ustvarjanja in kreiranja unikatnih ženskih oblek, primernih za vse priložnosti od vsakdanjih do drznih in luksuznih kosov, ki so odlična izbira za žensko ki se zaveda svoje ženstvenosti, jo neguje in predstavlja v najlepši luči.

Kot kreator sem zelo zvesta in predana svojemu delu, saj je moja vizija ustvarjati unikatne modne zgodbe, polne strasti in ljubezni. Sem pozitivna, aktivna in energična oseba, rada imam sonce, morje, ples, zanimive knjige, rada uživam v dobri hrani v družbi svojega moža in najinega kužka.

Drage ženske, povdarite svojo naravno lepoto, postanite del posebne zgodbe o brezčasni kreaciji in unikatnem nakitu, ki so simbol nežnega čara in razkošnosti nas žensk.

Vzemite si čas in izkoristite trenutke iskanja popolne obleke in nakita.

Naj bo tudi za vas SAN fashion & jewelry nov začetek in postanite zvesti sebi in svoji lepoti.

REFERENCE

Revija Suzy
Revija IN